Strippenkaart Icon Strippenkaart

Een Virtual Assistant test de Strippenkaart

“Echt heel fijn om mee te werken”, zegt Marian van Offeren, een Virtueel Assistent (VA) die ondernemers helpt met het structureren en organiseren van regelzaken.

Marian testte strippenkaart.nl een jaar voor een van haar klanten, die jaarabonnementen aanbiedt voor een maandelijkse workshop.

Voorheen hield Marian in een Excel-bestand bij wie er in welke maand meedeed.
Zij vertelt: “De Strippenkaart maakt het bijhouden gemakkelijker. Het is simpel en overzichtelijk. En niet alleen voor mij: dat was precies wat een van de deelnemers ook zei: “handig en overzichtelijk”.”

Met de eerste email die de deelnemers krijgen als ze een jaarabonnement aanschaffen, stuurt Marian meteen de ‘magische link’ naar hun persoonlijke strippenkaart mee. Zo kunnen de deelnemers altijd zelf checken hoeveel strippen, dus workshops, ze nog tegoed hebben. Dat scheelt alvast heen-en-weer-gemail.

En ook door het jaar heen vond Marian het gemakkelijk werken. “De deelnemers kiezen zelf in welke maanden ze meedoen aan de workshop. Dan mailen ze mij en ik stempel dan hun strippenkaart af.”

“Laatst stond er een stempel op z’n kop. Grappig, ik moest lachen.”

Na al deze complimenten ☺️, is er ook iets wat tegenviel?

“Ja, ik heb 1 puntje. Ik moet een paar klikken om de link te kunnen kopiëren. Het zou handiger zijn als dat met één klik kon.”

Goed punt! Dat heb ik meteen gemaakt, dus vanaf nu kun je met 1 klik de magische link kopiëren.

Born organised?

Maud: “Ik heb strippenkaart.nl gemaakt voor mensen zoals ik, die niet born organised zijn. Jij als VA bent natuurlijk supergeorganiseerd. En dan is het toch handig?”

Marian: “Er zijn natuurlijk veel VA’s die strippenkaart aanbieden. Ik zou strippenkaart.nl graag aanbevelen aan andere VA’s.”

“Vooral omdat het bijhouden gemakkelijker is. Een nieuwe kaart is ook zo gemaakt. En het belangrijkste voordeel is dat ik de strippenkaarten kan delen. Dat alle deelnemers hun eigen kaart kunnen inzien.” Dankzij de magische link hebben de deelnemers zelf geen account nodig.

“Voor de 10-urenkaarten voor mijn eigen diensten gebruik ik een time tracking app. Dat kan ik [in de gratis versie] niet met mijn cliënten delen. Voor mij werkt dat. Maar strippenkaart.nl ziet er leuker uit!”

En zeg nou zelf: afstempelen is toch leuker dan een Excel-bestand invullen?

Wil je zelf de Strippenkaart testen? strippenkaart.nl. Je krijgt 3 kaarten gratis en je zit nergens aan vast.

www.marianvanofferen.nl, virtual assistant