Strippenkaart Icon Strippenkaart

Strippenkaart vol - wat nu?

Je hebt een strippenkaart volgestempeld. Dan komt de nieuwe ‘kopieer’-knop goed van pas! In dit artikel krijg je handige tips hoe je een kaart kopieert of archiveert.

De Kaartenbak heeft een nieuwe knop. Je kunt nu een strippenkaart kopieren. Dat scheelt overtypen.

Nieuwe kaart voor dezelfde klant

Wil je nog een strippenkaart maken voor dezelfde klant? Dan ga je naar de Kaartenbak en klik je op ‘Kopiëer’. Je krijgt een kopie te zien van de oude kaart. Verander wat je wilt en laat de rest hetzelfde. Goed om te weten: de kopie-kaart heeft alleen lege strippen, en ook het kladblok van de oude kaart verhuist niet mee.

PRO-tip: Kopieer de link van de oude kaart, en plak die in het kladblok van de nieuwe kaart. Zo vind je de oude kaart later snel terug.

Afronden

Je kunt nu de oude kaart opbergen. Open de oude kaart en klik op het slotje. De oude kaart is nu gearchiveerd. Je vindt alle gearchiveerde kaarten terug in Kaartenbak -> Archief.

Is het traject met de klant klaar? Dan doe je hetzelfde: klik op het slotje, en de kaart is gearchiveerd. Je kunt hem altijd nog raadplegen, maar hij staat in de Kaartenbak apart. Zo blijft je Kaartenbak overzichtelijk, met alleen de kaarten die je gebruikt.

Ook handig: zelfde product, andere klant

Heb je een nieuwe klant die ook een 10-lessenkaart wil? Dan kopieer je gewoon een kaart van een oude klant. En je verandert alleen de naam van de klant. Klaar in 3 seconden. Lekker.

Doe er je voordeel mee!

Groet, Maud