Strippenkaart Icon Strippenkaart

Vul je eigen data in op de Delen-pagina

Laten we er iets moois van maken in 2022!

Om te beginnen met de nieuwe layout van de Delen-pagina. De Delen-pagina is de pagina waar je klant je strippenkaart kan bekijken. Tot nu toe stond daar alleen je emailadres op. Nu kun je kiezen of je ook je eigen naam, je bedrijfsnaam en je website op de Delen-pagina willen laten zien. Je kunt ook een apart emailadres invullen. Dat is handig als het emailadres waarmee je inlogt, niet bedoeld is om met klanten te corresponderen.

En de hele Delen-pagina heeft een nogal dramatische verandering ondergaan. Dankzij feedback van sommigen van jullie, die niet tevreden waren met de uitstraling. Dank voor de feedback! Het helpt, kijk maar:

Eigenlijk ben ik er zelf superblij mee 😇. Ik hoop jij ook?

Voor je klant ben jij de Afzender van de strippenkaart. Op de vernieuwde Profielpagina kun je je Afzender-gegevens invullen. Meteen doen? Klik de link om naar je Profiel-pagina te gaan.
Direct naar Je Profiel

Op naar meer moois in het nieuwe jaar.

Groet! Maud